حمایت بهزیستی از کارفرمایانی که زنان سرپرست خانوار را به کار می گیرند

مدیر کل بهزیستی استان زنجان، خبرداد؛
حمایت بهزیستی از کارفرمایانی که زنان سرپرست خانوار را به کار می گیرند

به گفته مدیر کل بهزیستی استان زنجان، از کارفرمایانی که تمایل به پذیرش زنان سرپرست خانوار در مجموعه کاری خود دارند حمایت می کند.
به گزارش بازارکار از زنجان، محمد محمدی قیداری، مدیرکل بهزیستی استان زنجان در جمع خبرنگاران، عدم دریافت مستمری از ارگان‌ها و سازمان‌های حمایتی، اعم از مستمری بازماندگان، بازنشستگی و از کار افتادگی قانون استخدام کشوری، لشگری یا تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستایی و عشایری رایکی از شرایط پذیرش زنان سرپرست خانوار در بهزیستی عنوان کرد و گفت: بهزیستی حمایت های مستمر و غیر مستمر چون بیمه اجتماعی، درمان، کمک هزینه تحصیلی و ...را ارائه می کند.
محمدی قیداری، عنوان کرد:  زنان سرپرست خانواری که به دلایلی چون فوت، مفقود الاثر بودن، متواری بودن، آسیب های اجتماعی و از کار افتادگی بالای 66 درصد همسران  قادر به تامین زندگی خود نباشند می توانند تحت پوشش بهزیستی قرار گیرند.
این مسئول از دیگر شروط پذیرش زنان سرپرست خانوار را سکونت حداقل 6 سال در همان شهر معرفی کرد و افزود: همچنین فرزندان پسر تا رسیدن به ۱۸ سال و فرزندان دختر تا زمان ازدواج تحت پوشش قرار می‌گیرند.
وی خاطر نشان کرد: ارائه خدمات آموزشی و اشتغال شامل حرفه آموزی و آموزش های مرتبط در راستای توانمندی سازی خدمت گیرندگان و کاریابی و اشتغال بخشی از اقدامات بهزیستی در رابطه با این بانوان است و در زمینه اشتغال نیز مددکاران از فرصت های اشتغال موجود در سازمان ها اعم از دولتی و غیر دولتی برای زنان سرپرست خانوار استفاده می کنند.
محمدی قیداری، افزود: در راستای دستیابی مددجویان به استقلال اقتصادی و تسهیل در ایجاد اشتغال پایدار یکی دیگر از برنامه های توانمندسازی خدمت گیرندگان تحت پوشش بهزیستی، بهره مندی از وام خود اشتغالی است که این تسهیلات صرفاً به مددجویان نیازمند بیکار جویای کار واقع در رده سنی اشتغال ۱۸ تا ۵۰ سال به شرط عدم از کارافتادگی و محدودیت ذهنی و اعصاب روان شدید با ارائه مدرک فنی حرفه ای و جواز کسب قابل پرداخت است.
وی همچنین اضافه کرد: از کارفرمایانی که تمایل به پذیرش زنان سرپرست خانوار در مجموعه کاری خود دارند نیز حمایت می‌شود، که ازجمله این حمایت‌ها پرداخت وام‌های کم‌بهره ۴درصد است، به‌ طوری‌که در ازای پذیرش هر زن سرپرست خانوار، وام قرض الحسنه به کارفرما تعلق می‌گیرد و یا حق بیمه کارفرما را بهزیستی تأمین می‌کند.
این مقام مسئول گفت: تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس، حمایت های اجتماعی از زنان سرپرست خانوار، فراهم کردن زمینه اشتغال و آموزش های مهارت زا، کارآفرینی و کسب و کار خـانگی از جمله راهکارهایی است که باید در قبال زنان سرپرست خانوار با جدیت دنبال شود.


12 دی 1400 13:44
چاپ | ارسال به ديگران

نشریه بازار کار

خبرنامه

لطفا جهت عضويت و يا لغو عضويت در خبرنامه الکترونيکی بازارکار، آدرس پست الکترونيک خود را وارد نماييد.

نظرسنجی

به نظرشما کدامیک از گروه رشته های تحصیلی شانس بیشتری برای یافتن فرصت شغلی دارند؟