حمایت معاونت علمی‌ ریاست‌جمهوری از تمام طرح‌های کلان ملی

ستاری اعلام کرد؛
حمایت معاونت علمی‌ ریاست‌جمهوری از تمام طرح‌های کلان ملی

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به اجرای دو طرح کلان ملی در حوزه سلامت ابراز امیدواری کرد که تمام طرح‌های این معاونت با وزارت بهداشت به نتیجه برسد.
به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری روز دوشنبه، 24 آبان ماه در مراسم افتتاح دو طرح کلان ملی در حوزه سلامت که در دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت، با ابراز خرسندی از اجرای این دو طرح مشترک با وزارت بهداشت افزود: یکی از موضوعات جدی امنیت غذایی است که چه در واردات محصولات غذایی و چه در صادرات این محصولات باید جدی تلقی شود.
وی با تاکید بر اینکه معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در کنار همه محققان تا مرحله تجاری‌سازی محصولات فناورانه قرار دارد، ابراز امیدواری کرد که تمام طرح‌های کلان مشترک با وزارت بهداشت به زودی به ثمر برسد.
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به اقدامات و برنامه‌های این معاونت برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت‌های این معاونت اجرای طرح‌های کلان ملی است.
ستاری اضافه کرد: این معاونت تاکنون با اقداماتی که انجام داده، توانسته است در دو حوزه سلامت اقداماتی را صورت دهد.
وی انتقال فناوری‌ها در حوزه تشخیص بیماری‌های متابولیکی را از جمله اقدامات این معاونت نام برد و اظهار کرد: این تجهیزات قادرند با سرعت زیاد 30 نوع بیماری متابولیکی را تنها با یک قطره خون تشخیص دهند.
رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به کمبودهای کشور در زمینه تشخیص آلاینده‌ها و سموم مواد غذایی، اظهار کرد: گام بعدی این معاونت تجهیز 13 مرکز پالایش مواد غذایی است که در استان‌های مختلف کشور با اهداف مشخصی تشکیل شده است.
ستاری با تاکید بر اینکه این آزمایشگاه‌ها با حمایت معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری ایجاد می‌شود، اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم در این حوزه ارائه آموزش‌های تخصصی است که این امر با ایجاد همکاری‌های بین‌المللی در پس از برجام صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در ابتدای اجرای طرح پایش آلاینده‌های مواد غذایی صحبت از اعطای پنج تا شش میلیارد تومان بود، گفت: با اجرای این طرح مبلغ 60 میلیارد تومان به آن تخصیص داده شد.
به گفته وی، تاسیس این آزمایشگاه موجب می‌شود تا چالش‌های موجود در صادرات محصولات غذایی برطرف شود. چراکه اکثر صادرکنندگان با استانداردهای مواد غذایی آشنا نیستند و علاوه بر آن امکان انجام تست‌های استاندارد در کشور وجود نداشته است.
ستاری ادامه داد: با راه‌اندازی مرکز پایش محصولات مواد غذایی امکان تست محصولات غذایی در کشور فراهم می‌شود.
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: محصولات غذایی بسیاری از صادرکنندگان به دلیل نداشتن استانداردهای لازم به کشور بازگردانده می‌شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد آزمایشگاه غربالگری نوزادان گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های این طرح اجرای آن از سوی یک شرکت دانش‌بنیان است و از سوی دیگر این طرح یک طرح اقتصادی است و امیدواریم روزی بتوانیم از طریق این آزمایشگاه تمام نوزادان کشور را تحت غربالگری قرار دهیم. 


24 آبان 1395 15:4
چاپ | ارسال به ديگران

نشریه بازار کار

خبرنامه

لطفا جهت عضويت و يا لغو عضويت در خبرنامه الکترونيکی بازارکار، آدرس پست الکترونيک خود را وارد نماييد.

نظرسنجی

به نظرشما کدامیک از گروه رشته های تحصیلی شانس بیشتری برای یافتن فرصت شغلی دارند؟