رزومه نویسی

چطور می‌توان انتظار داشت فردی با پوشش بسیار نامناسب و یا لباس‌هایی که هیچ تناسبی با یک جلسه رسمی و کاری ندارد، در مصاحبه شغلی پذیرفته شود؟ حداقل ازنظر ما احتمال این موضوع بسیار پایین است ، با این تفسیر چطور انتظار دارید در مقابل ارسال رزومه‌ای که فاقد اصول و اطلاعات ضروری و مهم است، برای مصاحبه شغلی دعوت شوید؟
13 مهر 1398 11:29
اشاره: کمتر کارفرمايي است که اين روزها وقتي آگهي استخدامي ميدهد رزومه نخواهد ، معمولاً در انتهاي بيشتر آگهيها از متقاضيان خواسته ميشود رزومه خود را به همراه تقاضانامه ارسال کنند. در مورد نوشتن رزومه در اين نشريه و در سايت بازارکار مطالب متعددي درج کردهايم .در بسياري ازمطالب درج شده ضمن تشريح نکاتي که براي نوشتن و داشتن يک رزومه خوب لازم اســـت به اين نکته تاکيد شده که حتماً قبل ازارسال رزومه براي هريک از کارفرمايان آن را بازبيني و ويرايش نماييد تا عاري از هرگونه اشتباهي باشد وبازهم اين نکته تذکرداده شده که اگر اين امر توسط دوستان وافراد ثالت صورت گيرد بهتراست .
9 دی 1397 8:18
آخرین باری که برای بروز رسانی رزومه‌تان وقت گذاشته‌اید چه زمانی بوده است؟ آیا همچنان از رزومه 4 سال پیش خود استفاده می‌نمایید؟ با این حال نیاز نیست که هرروز یا در بازه‌های زمانی کوتاه رزومه به‌روزرسانی شود، بلکه منظور توجه به موضوع به‌روزرسانی رزومه است. در چه بازه زمانی باید نسبت به به‌روزرسانی رزومه اقدام نماییم؟ کارشناسان فعال در این زمینه معتقدند هر 6 تا 12 ماه فرد باید رزومه خود را به‌روزرسانی نموده و مهارت‌ها و تجربیات جدید را به آن اضافه نماید. اما در واقعیت 40% افراد پس از یافتن شغل دیگر سراغCV خود نمی‌روند. در این حالت اگر روزی فرد دوباره به رزومه یا CV نیاز پیدا کند با مشکل روبرو خواهد بود. ازآنجاکه هیچ‌کس نمی‌داند چه زمانی آن شغل رؤیایی بر سر راهش قرار خواهد گرفت پس بهتر است همیشه آماده‌باشید. به کمک 5 نکته زیر به راحتی و به سرعت می‌توانید یک رزومه به‌روز و قابل‌توجه داشته و به عنوان یک داوطلب قوی حاضر شوید.
11 آبان 1397 18:14
آشنايي با شيوه نوشتن رزومه به كارجويان كمك می‌کند تا نظر کارفرما را به خود جلب كرده و در رقابت باسايركارجويان جايگاه بهتري براي يافتن شغل داشته باشند. در مورد رزومه نويسي تاكنون مطالب فراواني در نشریه و سایت بازاركار ارائه کرده‌ایم و هر بار نیز به اين مقوله اززاويه جديدي نگريسته شده است. دراين شماره با زهم با هدف اينكه رزومه نويسي به يافتن شغل منجر شود به اين مقوله پرداخته‌ایم.
10 شهريور 1397 12:24
اشاره : براي اينکه در ميان صدها متقاضي شغل مورد توجه کارفرما قراربگيريد راه هاي مختلفي وجود داشته ودارد که به بعضي ازآنها در شماره هاي قبل اشاره کردهايم، اما همانگونه که بارها بحث شده است دراولين گام بايد رزومه اي که ارسال ميکنيد به نحوي درميان ساير رزومه ها بدرخشد و مورد توجه قرارگيرد.
3 فروردين 1397 8:55
تقاضانامه ها فرد را بر سر دوراهي قرار ميدهند، از يک سو داوطلب ميخواهد تمام قابليتها و تواناييهايش را به تصوير بکشد و بدين صورت نشان دهد از ساير داوطلبان برتر است.
17 خرداد 1394 9:54
دروغگویی راه استخدام را سد می‌کند
11 خرداد 1394 14:3
رشد نــــرخ بيكاري باعث شده است، درعرصه بازاركار رقابتي فشرده بين كارجويان براي به دست آوردن يك فرصت شغلي وجود داشته باشد و يافتن شغلي مناسب براي بسياري از کارجویان به رويا تبديل شده است.
28 فروردين 1393 10:45
اگر براي نوشتن رزومه نگران هستيد يا اين کار براي شما دشوار است بدانيد تنها نيستيد! اگر هدف از نوشتن رزومه که همان ايجاد انگيزه و مصاحبه است را بدانيد، متوجه خواهيد شد نوشتن اولين رزومه کار چندان وحشتناکي نيست. رزومه حتماً به شغل منتهي نميگردد و لازم نيست شامل تمام تاريخچه زندگيتان باشد. رزومه تنها بايد شامل موضوعاتي باشد که توجه خواننده را به خود جلب کند و سوال هايي که براي وي مهم است را پاسخ دهد: آيا اين داوطلب ارزشي به شرکت من ميافزاييد؟اگر رزومه سوال هاي مورد نظر را به درستي پاسخ دهد-نقاط قوت شما را برجسته نمايد- کارفرمايان مشتاق به ديدار شما خواهند بود. نوشتن رزومه به همين آساني است.
27 بهمن 1392 15:28
رزومه، كارنامه سوابق تحصيلي، آموزشي و شغلي يك فرداست كه به منظور آشنايي كارفرمايان با كارجويان توسط كارجو تهيه مي‌شود، آشنايي با فنون رزومه‌نويسي براي همه افراد ضروري است. رزومه‌هاي كه براي به‌دست‌آوردن فرصت‌هاي شغلي چون استخدام دريك كارخانه يا شركت ،‌محيط دانشگاهي‌، بيمارستان، صنايع كشاورزي و .... نوشته مي شوند داراي تفاوت‌هايي باهم مي باشند، اين تفاوت‌ها گاه به‌دليل ماهيت كاري است كه در يك فرصت شغلي انتظار مي‌رود ، به‌طورمثال براي به‌دست‌آوردن فرصت شغلي در يك كارخانه يا شركت شايد ديدن دوره‌هاي آموزش فني و مهارتي بيشتر مورد توجه كارفرما قرارگيرد، درحالي‌كه براي يك عضو هيئت علمي يا فردي كه بايد در يك دانشگاه يا محيط پژوهشي به فعاليت بپردازد سوابق فعاليت‌هاي علمي ازجمله تعداد مقالات مندرج در مجلات معتبر علمي و نوع فعاليت‌هاي پژوهشي بخش برجسته و مورد توجه مي باشند.
26 بهمن 1392 11:38

سایت های مرتبط