رشد ۳۰۰ درصدی استقبال دانشجویان از جشنواره اعطای تندیس ملی فداکاری

در اختتامیه یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران بیان شد:
رشد ۳۰۰ درصدی استقبال دانشجویان از جشنواره اعطای تندیس ملی فداکاری

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مراسم اختتامیه یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران از رشد ۳۰۰ درصدی استقبال دانشجویان از فراخوان اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران و تقدیر از ۵۲ مصداق فداکاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم اختتامیه یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران امروز، 25 اردیبهشت ماه در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم اختتامیه سعید عسگری معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع و قائم مقام وزیر آموزش  و پرورش در ستاد مرکزی بزرگداشت مقام معلم، حجت الاسلام والمسلمین فاطمی‌پور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، علی محمدقادری رئیس سازمان بهزیستی، دکتر جمال رحیمیان معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، دکتر مسعود کمبرانی رئیس سازمان جهاددانشگاهی تهران و تعدادی از مسئولان و نمایندگان سازمان‌های مشارکت‌کننده در برگزاری آیین، حضور داشتند.

در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی تهران برگزار شد، ۵۲ دانشجو و گروه دانشجویی، سه معلم و یک دانش‌آموز فداکار(خانواده شهید علی لندی)، یک قاضی، سه پزشک فداکار، یک دانشجوی جانباز مدافع حرم و هم‌چنین از خانواده یک دانشجوی شهید مدافع حرم و یک دانشجوی جهادگر منتخب سازمان‌های مشارکت‌کننده و دانشگاه‌های سراسر کشور با اهدای لوح تقدیر و تندیس نمادین فداکاری معرفی و تجلیل ‌شدند.

دکتر رحیمیان معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و دبیر جشنواره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در این مراسم با اشاره به اینکه تندیس فداکاری به خانه یازدهم خود رسیده است، گفت: در اولین سالگرد زلزله بم که بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در قرن گذشته بود، شاهد حضور و فداکاری دانشجویان برای کمک به زلزله‌زدگان بودیم. در اولین سالگرد این فاجعه، دانشجویان فداکار حاضر در بم را شناسایی و از آن ها  تقدیر کردیم و در سال‌های بعد مصادیق فداکاری متعددی به شاخص‌های ما اضافه شد و افراد فداکار دیگری را شناسایی و معرفی کردیم.

وی به مصداق های فداکاری در طول ۱۱ دوره این جشنواره اشاره کرد و افزود: حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل بیت (ع)، ارائه خدمات پیشگیرانه و خدمات امدادی در حوادث؛ انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، تامین اعضای بیماران نیازمند از طریق اهدای عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی و محرومیت‌زدایی از کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های توانبخشی و انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حفاظت از محیط زیست، هفت مصداق فداکاری است که طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های دانشجویان فداکار محسوب می‌شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در ادامه با بیان این که در این ۱۱ دوره بیش از ۴۶۴ مصداق فداکاری اعم از دانشجو و گروه دانشجویی شناسایی و از آن‌ها تجلیل کرده‌ایم، گفت: در دوره یازدهم استقبال دانشجویان از فراخوان ۳۰۰ درصد رشد داشته و اگر در دوره دهم، ۱۵۰ پرونده داشتیم، در دوره یازدهم قریب به ۵۰۰ پرونده نامزد فداکاری به دبیرخانه رسید و طی ۹ جلسه با حضور نمایندگان سازمان‌ها و دستگاه‌های کشوری توانستیم به ۵۲ مصداق فداکاری برسیم.

وی با اشاره به شناسایی و تقدیر از ۳۶ دانشجو، هفت گروه دانشجویی و ۹ مصداق فداکاری از سایر اقشار در دوره یازدهم، ادامه داد: برای اولین بار توفیق داریم در خدمت معلمان فداکار باشیم. در این دوره، سه مصداق معلم فداکار، قاضی فداکار، جانباز فداکار، مدافع حرم فداکار، سازمان نمونه فداکار که سازمان انتقال خون است، سه پزشک فداکار و شهید دانش‌آموز فداکار(شهید لندی) شناسایی شدند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در پایان از مسئولان وزارت علوم، وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، سازمان انتقال خون، کمیته امداد، سازمان نظام پزشکی، سازمان بهزیستی و بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی، نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دانشگاه آزاد اسلامی و ... تشکر و اعلام کرد: در این دوره سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بسیج سازندگی، سازمان محیط زیست و بنیاد شهید با ما همکاری نکردند، در نتیجه تعدادی از جوانان فداکار از حضور در این مراسم محروم شدند.

 

تقدیر از 52 فداکار

در پایان این مراسم از خانواده شهید علی لندی، قاضی مسعود توکلی‌زاده، جانباز مدافع حرم امیرحسین حاجی‌نصیری، دکتر شهریار ممی‌خانی، دکتر مهرداد ساروی، دکتر سارا دهمرده و همچنین از معلمان ثریا مطهرنیا، سمیه نعمتی و علیرضا تقی‌زاده مطلق بعنوان افراد غیردانشجو تقدیر شد.

در این آئین از دانشجویان فرشاد توکلی، امیرمحمد شهبازی، امیرحسین زارعی، سیده الهام ابراهیمی، نیما احمدی، میترا کرمی، آرزو نصیری، امیرمومنی، مجتبی سرافراز، خانواده شهید احسان فتحی چم‌خانی، مجید قنواتی، سید امیدعلی داستان، محمدحسن مظاهری بودانی، محمدامین غلامی‌فرد، آلاء معیری، هاتف مردانی کرانی، محمدرضا فلاحی، حدیثه شرری، معین جعفرنیا، فاطمه ملک محمودی و سیدحسین مقدسی  با اهداء لوح و تندیس نمادین فداکاری تجلیل بعمل آمد.

همچنین در یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، از گروه‌های دانشجویی شامل کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ستاد دانشجویی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی آبادان، کانون جهادی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، کانون خیریه التیام دانشگاه علوم پزشکی ایران، از کانون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی و کانون هلال‌احمر دانشگاه پیام نور زنجان با اهداء لوح و تندیس فداکاری تجلیل شد.

 


26 ارديبهشت 1401 12:50
چاپ | ارسال به ديگران

نشریه بازار کار

خبرنامه

لطفا جهت عضويت و يا لغو عضويت در خبرنامه الکترونيکی بازارکار، آدرس پست الکترونيک خود را وارد نماييد.

نظرسنجی

به نظرشما کدامیک از گروه رشته های تحصیلی شانس بیشتری برای یافتن فرصت شغلی دارند؟