روند توسعه مشاغل آینده مبتنی بر مهارت‌ها و رشته‌های فناوری اطلاعات است

سخنران نشست آینده مشاغل و مشاغل آینده جهاد دانشگاهی:
روند توسعه مشاغل آینده مبتنی بر مهارت‌ها و رشته‌های فناوری اطلاعات است

سخنران سی و هفتمین نشست آینده مشاغل و مشاغل آینده جهاد دانشگاهی گفت: روند توسعه مشاغل آینده مبتنی بر مهارت‌ها و رشته‌های فناوری اطلاعات است و دیگری هیچ کسب‌وکاری و شغلی نمی‌تواند بدون توجه به فناوری اطلاعات توسعه پیدا کند، به‌عبارت‌دیگر موج دیجیتال موجب شده شغلی بدون نیاز به سیستم‌های آنلاین امکان تداوم ندارد.
به گزارش بازارکار، سی و هفتمین نشست آینده مشاغل و مشاغل آینده جهاد دانشگاهی با عنوان آینده مشاغل IT و IT در مشاغل آینده  و با سخنرانی مهندس فرشاد اسماعیلیان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان‌هاست ایران و نایب‌رئیس کمیسیون نظام صنفی توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
مهندس فرشاد اسماعیلیان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان‌هاست ایران و نایب‌رئیس کمیسیون نظام صنفی در سی و هفتمین نشست علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده به بررسی آینده مشاغل و مشاغل آینده پرداخت و گفت: درگذشته جنس مشاغل کارکنان فیزیکی و ابزاری بود به‌گونه‌ای که ابزارکار و وسایل در محل کار بود و در شرکت باقی می‌ماند اما به‌مرور خود انسان به ابزار کار بدل گشت و مشاغل سنتی منقرض شد و مشاغل جدید مبتنی بر مهارت و فناوری نو جایگزین شد.
وی با تأکید بر اهمیت مهارت‌های رو به رشد آینده فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: تحلیل کلان داده با ابزاری مثل spork ، ابزارهای بر پایه رایانش ابری، ابزارهای کار باکلان داده ، ابزارهای CRM  و Cloud از مهارت‌های رو به رشد آینده فناوری اطلاعات است.
مهندس اسماعیلیان با تأکید بر اینکه بسترها و زیرساخت‌های خوبی برای توسعه فناوری اطلاعات در کشور فراهم‌شده است تصریح کرد: نظام آموزشی اعم از رسمی و غیررسمی در تدوین دوره‌های آموزشی و ایجاد رشته‌های دانشگاهی مبتنی بر فناوری اطلاعات و مشاغل جدید در این حوزه، کم‌کار و کم‌توجه بوده‌اند بنابراین با متقاضیان و علاقه‌مندان مشاغل و رشته‌های فناوری  اطلاعات می‌توانند از فضای مجازی برای توسعه مهارت‌ها، آموزش‌ها و یافتن مشاغل آی تی محور استفاده کنند؛ امروز فیلم‌های آموزشی مجود در اینترنت می‌تواند جایگزین خوبی برای بسیاری از آموزش‌ها باشد.
وی به مشاغل رو به رشد آینده اشاره کرد و گفت: مشاغلی مثل network administrator ، big data engineer، network architects ، son engineer ، vr engineer  ، developer و ... می‌تواند از مشاغل جذاب فناوری اطلاعات برای متقاضیان کار در این حوزه باشد.
سخنران نشست آینده مشاغل و مشاغل آینده جهاد دانشگاهی از توسعه‌دهندگان حرفه‌ای نرم‌افزار، مدیریت پروژه، امنیت سایبری، متخصص شبکه، آزمایش و تضمین کیفیت و ... به‌عنوان مهارت‌های مهم در صنعت    IT یاد کرد.

 


30 فروردين 1401 15:42
چاپ | ارسال به ديگران

نشریه بازار کار

خبرنامه

لطفا جهت عضويت و يا لغو عضويت در خبرنامه الکترونيکی بازارکار، آدرس پست الکترونيک خود را وارد نماييد.

نظرسنجی

به نظرشما کدامیک از گروه رشته های تحصیلی شانس بیشتری برای یافتن فرصت شغلی دارند؟